Acuzaţii grave la adresa preşedintelui Federaţiei de Fotbal! O cântăreaţă rupe tăcerea!

Incă o vedetă a găsit tăria să recunoască în campania #MeToo faptul că a fost violată, în urmă cu mai  bine de 24 de ani! Cântăreaţa Jennifer Ferguson a povestit chinul prin care a trecut. “M-a violat dureros. Cred că totul s-a terminat în 20 de secunde, dar a părut o viaţă. A plecat apoi imediat, fără să spună un cuvânt”, susţine cântăreaţa.

Cantareata Jennifer Ferguson, fosta parlamentara, sustine ca a fost violata de presedintele Federatiei Sud-africane de Fotbal, Danny Jordaan, in urma cu aproape 24 de ani, relateaza BBC.

Ferguson a afirmat ca Jordaan a violat-o la un hotel din Port Elizabeth. Agresiunea ar fi avut loc in contextul in care Ferguson era “euforica”, dupa ce fusese nominalizata de partidul lui Nelson Mandela sa faca parte din parlamentul sud-african. Jordaan ar fi venit in camera de hotel a cantaretei dupa ce aceasta sustinuse un recital.

O cântăreață, fostă parlamentară, susține că a fost violată de șeful unei federații de fotbal: „Gândul să mă duc la poliţie mi s-a părut intolerabil”

 

“M-a violat dureros. Cred ca totul s-a terminat in 20 de secunde, dar a parut o viata. A plecat apoi imediat, fara sa spuna un cuvant”, sustine cantareata.

Vedeta a recunoscut că a fost şocată de ce i s-a întâmplat. “Nu ştiam ce să fac, aşa că m-am spălat, am ieşit din hotel şi am început să merg. Am ajuns pe plajă şi am stat mult acolo încercând să procesez ce s-a întâmplat. Gândul de a merge la poliţie mi s-a părut intolerabil. Ce aş spune? Ar fi trebuit să ţip mai tare? Trebuia să mă lupt cu el mai tare? Am fost cumva complice? Aveam toate aceste întrebări în mine. Am plâns”, a adăugat cântăreaţa.

“Nu spun asta din razbunare fata de Danny Jordaan sau fata de un milion de sud-africani care sunt ca el. Fac asta ca sa ne ajutam reciproc pentru a avea curaj, a vorbi si a incepe sa ne vindecam, pentru ca nu suntem singure”, a mai afirmat ea.

Cântăreaţa violată nu a mers la poliţie

 

Jordaan, in varsta de 66 de ani, este presedintele federatiei sud-africane din 2013. El a fost primar in Nelson Mandela Bay in perioada mai 2015 – august 2016.

This site is using SEO Baclinks plugin created by InfoMotru.ro and Locco.Ro

You may also like...